Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


AANMELDEN DEELNAME ZAALHOCKEY COMPETITIE

13-9
In de winter doen de meeste teams van HC Nieuwkoop tegenwoordig mee aan de Zaalhockey competitie. Die competitie loopt van half december tot half februari. In die tijd speel je tijdens 6 weekenden 12 wedstrijden in sporthallen als de Steupel. 

De week voor een wedstrijdweekend krijgt elk team training in de Steupel. De spelregels in de zaal worden dan doorgenomen en je krijgt specifieke zaaltraining. Zo leer je dat in de zaal ballen alleen over de grond mogen rollen, dat je de bal niet met een slag mag slaan en dat je de balken langs de kant handig kan gebruiken. Je leert meer hockeytechniek in de zaal, die je uiteindelijk ook buiten op het veld van pas komt.

Voor deelname aan de zaalhockey competitie vragen wij een extra contributie van € 57,50 per speler. De helft van het geld gaat naar de bond voor het organiseren van deze competitie, de andere helft is nodig voor het huren van de Steupel voor trainingen. 

Als je team mee doet, dan kan je jezelf opgeven als deelnemer via het inschrijfformulier op de zaalhockey pagina, te vinden onder menu item Hockey op onze website. Daar staat ook alle info over de zaalhockey.

Je kan je inschrijven tot en met 21 oktober.


 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA