Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


VOORZITTERSPRAET

23-9
Het weekend staat voor de deur, en zoals het er nu uitziet gaan we deze zaterdag eindelijk ook bij Hockeyclub Nieuwkoop de velden op. Terugkijkend op de eerste wedstrijdweken is het natuurlijk een grote teleurstelling dat zoveel wedstrijden werden afgelast. Hopelijk vanaf nu iedere zaterdag en zondag hockeyplezier.Goed om te zien dat er ook weer veel vrijwilligers actief zijn want daar draait onze club natuurlijk op. Zonder hen werd het allemaal eens stuk moeilijker. De trainingsavonden lijken drukker dan ooit. Meer teams, meer spelers die komen, leuk om te zien dat hockey in heel Nederland groeit en ook zeker in Nieuwkoop.

 

De eerste echt dikke complimenten zijn natuurlijk voor de organisatie van het feest. Een hoge opkomst, heerlijk BBQ en gesponsorde friet. Tot in de late uurtjes was het gezellig. We danken de feestmakers voor hun grote inzet! En houden we het er in, zo’n openingsfeest?

 

Dan een officieel berichtje:

 

De Algemene Leden Vergadering, ALV staat gepland voor 16 december, dit jaar maken we er meteen maar een leuke kerstborrel van. Schrijf hem dus vast in je agenda. De reden dat de ALV dit jaar veel later is dan anders heeft alles te maken met onze acties voor het nieuwe kunstgras. De komende weken zijn erg spannend voor de hockeyclub. Het bestuur is van mening dat de besluitvorming de komende weken te belangrijk is voor onze toekomst, daar moet de ALV beter even op wachten.

 

Ik wens iedereen een fantastisch nieuw hockeyseizoen. Hartelijk groet,

 

 

Michiel Pelser

Voorzitter HC Nieuwkoop


 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA