Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


Uit het hart, in het hart

9-10
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

‘uit het hart, in het hart’

 

Vandaag was weer zo’n dag. Een dag waarop je als voorzitter denkt "hoe ver kunnen we nog gaan?”

Vanuit het hart wil ik zeggen dat het soms schrikken is hoe de staat is van ons veld. De dag beginnen met ‘opensnijden’ van het veld om een luchtbel weg te laten gaan…bizar! Met een trekker het veld nog aanvegen om bomentroep weg te ruimen, dat kan toch niet langer?

 

In mijn hart sluit ik dan weer de mensen die daar met ziel en zaligheid mee aan de slag gaan. Met stip sluit ik dan Otto Weekhout in mijn hart, die zo langzamerhand een fulltime baan heeft bij HCN om ons allen hockeyplezier te gunnen. Als je hem ziet, steek je duim eens op om hem te bedanken!

 

Uit het hart wil ik vandaag de vele mensen die uitgleden op ons veld vragen om nog even geduld te hebben. Volgend jaar zomer moet er een nieuw veld liggen. Ik zag de zeer snelle jongens en meiden van Heren 1 en Dames 1 regelmatig last hebben van de gladheid, zeker aan de bomenkant.

 

In mijn hart ben ik heel blij om te zien dat op een dag als vandaag de gezelligheid enorm was. Echt een superleuke dag op onze club. Velen bleven hangen en de sfeer was echt geweldig. Zo zien we het allemaal graag, dit is Nieuwkoop!

 

Diep uit mijn hart wil ik zeggen dat ik hoop dat Robien Cooper, die vandaag mocht invallen bij Dames 1 geen groot letsel overhoud aan haar glijpartij. Ik wens haar een spoedig herstel. En ieder die blessures oploopt vanwege ons veld; "het zou niet moeten mogen”.

 

Dit alles is wel een reden om alle leden het volgende te melden:

 

Vóór 1 oktober moesten wij bij de gemeente een subsidie aanvraag doen voor financiële hulp bij het vernieuwen van ons veld. Dat is het bestuur gelukt. De aanvraag is gedaan, en de afspraken om het te bespreken met de gemeente zijn gemaakt. Ook de eerste politieke partijen hebben zich gemeld om te overleggen over de noodzaak van vervangen van ons kunstgrasveld.

 

Ik heb geen ‘pet’ maar anders zou ik hem opeten als wij in de zomer van 2018 geen hulp hebben gekregen voor de vervanging van ons veld. Ik heb geen pet nodig om jullie te beloven dat het bestuur van HCN alles op alles zet om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen. Ook durf ik toe te zeggen dat wij hoe dan ook volgend jaar een nieuw veld gaan krijgen….het kan mij niet schelen of ik daar zelfs de ‘pet van de burgemeester’ voor moet opeten.

 

 

Hou je taai…veel succes,

 

Michiel Pelser

Voorzitter van ons mooie HCN
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA