Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


ONGEVAL BIJ HC NIEUWKOOP

10-8

Aan alle leden en betrokkenen van HC Nieuwkoop.

 

Vele Nieuwkopers is het vandaag vast niet ontgaan dat er een ongeval is geweest bij de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld. Hieronder eerst de officiële mededeling van de aannemer:

 

Bij HC Nieuwkoop wordt het bestaande kunstgrasveld deze zomer omgebouwd naar een waterveld. De werkzaamheden zijn medio juni aangevangen en zullen in augustus 2018 afgerond zijn.

Op 10 augustus 2018 heeft een ongeval plaatsgevonden. Nadat de sporttechnische laag gereed was is bij het laden van materiaal ten behoeve van afvoer een machine van het transportvoertuig gevallen. Een medewerker is daarbij onder de machine terechtgekomen.

Politie, ambulance, en traumahelikopter waren gelukkig snel ter plaatse. Het slachtoffer is met ambulance naar ziekenhuis gebracht.  

De werkzaamheden zijn direct stilgelegd. Politie en arbeidsinspectie stellen een onderzoek in.

 

De eerste berichten uit het ziekenhuis zijn gelukkig geruststellend. De indruk van artsen is dat alle verwondingen te herstellen zijn. Wij hopen dat binnenkort nieuw goed nieuws komt over het herstel van de jongen. Wij wensen hem beterschap en hopen dat hij volledig zal herstellen. Alle aanwezige collega’s gunnen wij rust, zij zullen behoorlijk geschrokken zijn.

 

Het bestuur van Hockeyclub Nieuwkoop.

 


 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


27-6  hockey kampeerweekend

Webshop


Powered by LISA