Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeDe club


Hockeykampeerweekend 2018 


Dit jaar is het hockeykampeerweekend voor de jeugd op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. Alle HCN leden die nog op de basisschool zitten mogen deelnemen aan het kampeerweekend. Dit jaar is het allemaal ‘Net ff anders’ dan we gewend zijn: we verblijven niet bij HCN maar op de camping bij Boerensport in Nieuwkoop, we blijven niet twee nachten maar maar 1 nacht en we gaan hele andere maar superleuke dingen doen J!

 

Inschrijven

De inschrijving is geopend! Onder aan deze pagina staat de link naar het inschrijfformulier. 

LET OP: inschrijven kan tot 28 mei dus doe het meteen even!

 

Begin en eind van het weekend

Alle kinderen zijn welkom op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur. Ook de benjamins. We hebben ook voor hen een gezellig programma. Om 20.00 uur mogen zij weer worden opgehaald om lekker thuis te slapen zodat ze zaterdagochtend om 8.00 uur weer fris kunnen aanschuiven bij het ontbijt. Alle andere kinderen mogen blijven slapen. Op zaterdagmiddag 30 juni om 15.30 u is het weekend afgelopen. Vanaf 14.30 u zijn ouders welkom om tenten alvast af te breken zodat we om 15.30 u het terrein weer kunnen verlaten.

 

Slapen

Alle kinderen - behalve de benjamins - blijven slapen in tenten op het kampeerterrein van Willy Verhaar (Boerensport). De tenten moeten zelf - per team - geregeld worden en kunnen worden opgezet op donderdag 28 juni tussen 19 en 20.00 uur of vrijdag overdag voor 15.00 uur. Ook voor de benjamins is het leuk wanneer er een tent voor ze wordt opgezet. Dan hebben ze ook hun ‘eigen plekje’. 

 

Kosten

Voor deelname aan het weekend wordt een bijdrage gevraagd van:

€ 10,00 per deelnemer

Deze bijdrage wordt (bij voorkeur) geïnd per automatische incasso (zie inschrijfformulier).

 

Hulpouders

Zonder hulpouders is het niet mogelijk dit weekend te organiseren. We vragen je dan ook aan te geven op het inschrijfformulier wanneer je beschikbaar bent om te helpen. Als we je hulp kunnen gebruiken, word je ruim een week voor het kampeerweekend door een van ons gebeld.

 

Thema

Dit jaar is het thema: 'Net ff anders’. Bedenk als team een leuke outfit in dit thema met als basis een T-shirt in de kleur van je team (kleuren horen jullie nog) waardoor jullie tijdens het weekend ook herkenbaar zijn als team. Denk dus alvast na over jullie outfit want op de feestavond kan het team met de meest originele, verrassende, leuke of grappige outfit zomaar eens beloond worden met een prijs!

 

Programmaboekje

Ongeveer een week voor het weekend ontvangen de deelnemers een programmaboekje met meer informatie per mail.

 

Wij hebben er zin in en jullie vast ook dus schrijf je snel in:

 

Inschrijfformulier Hockeykampeerweekend 2018      

 

Heb je nog vragen mail ons dan via [email protected].

 

Sportieve groet, 

 

De Crew - Hockeykampeerweekeind 2018

'Net ff anders'

 

Angela, Harmen, Lenie en Rinske 

 

Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


29-4  Hockey entertainment clinics
27-5  inhaalwedstrijd
15-6  JONGSTE JEUGD DAG

Webshop


Powered by LISA