Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeDe clubVacatures


Vacatures

Hockeyclub Nieuwkoop kan niet zonder haar vrijwilligers functioneren. Vele taken zijn ondergebracht in verschillende commissies, maar op de achtergrond zijn er vele handen die ....

Zo zien we ieder weekend vele club-leden en ouders bar-werkzaamheden uitvoeren, teams coachen, wedstrijden begeleiden, feesten organiseren, logo's ontwikkelen, websites bijhouden, velden onderhouden, clubblad organiseren, opruimen, aanmoedigen en toejuichen, keukendiensten draaien en wat allemaal nog meer.

Helaas ontbreken voor een aantal functies nog vrijwilligers. Onderstaand vindt u de vacatures. Graag doen wij een beroep op alle mensen die hun steentje willen bijdragen. Neemt u aub contact op met de contactpersoon genoemd bij de vacature voor meer informatie.


Vrijwilliger veldonderhoud
Omschrijving: Beide hockeyvelden worden onderhouden door de veldonderhoud ploeg. Zij gaan 2-wekelijks op donderdagochtend aan de slag. In de herfst wekelijks. Met tractors worden de velden geborsteld. Bladeren worden met een bladzuiger verwijderd. dug-outs opgeruimd, vuilcontainers geleegd en het terrein wordt opgeruimd.
Ervaring:
Tijdbelasting: 2 a 3 uur per 2 weken
Overige info
Contactpersoon: Edwin Kipuw
Email: [email protected] 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Clubtenue


Powered by LISA