Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeNieuws


Nieuws
ACTUEEL

OVEREENKOMST HOCKEY ENTERTAINMENT
22-9-2020
 

Op dinsdagavond 15 september j.l. is de nieuwe overeenkomst getekend met Arthur Bussink van Hockey Entertainment in het bijzijn van bestuur en de dames  D1.

De overeenkomst is aangegaan voor een periode van 3 jaar om kwaliteit en continuiteit te waarborgen .

We hebben hiermee als club een belangrijke stap gezet voor de opleiding en begeleiding van de jeugd en onze standaard teams.

Primair zal Arthur  Dames1 trainen en coachen, de training verzorgen van H1 en technisch overleg hebben met Arnoud Okkinga als  coach van dit team ,  de trainingen verzorgen van de  meisjes teams van A1 en B1.  Daarnaast in overleg met onze TC het begeleiden van de jeugdtrainers en meewerken aan het plan om jeugdtrainingen op een hoger niveau te brengen.

Kortom, we hebben met deze meerjarige overeenkomst een belangrijke stap gezet waar het gaat om training en coaching.

Namens het Bestuur


Michiel Pelser

Voorzitter

  

 

RABOBANK CLUBSUPPORT
19-9-2020
 
Binnenkort start Rabo ClubSupport – een landelijke actie van de Rabobank. 
Ben jij klant van de Rabobank? Zorg dan dat je vóór 5 oktober ook LID bent, zodat je kunt stemmen. Want jouw stem is geld waard!

Hoe kan ik stemmen?
Je kan alleen stemmen als je een rekening hebt bij de Rabobank en lid bent (DOE DIT VOOR 5 OKTOBER!!). Lid worden is eenvoudig en gratis. Doe het nu meteen even voor je het anders vergeet ;-)

 

LET OP: WEEKEND AFSLUITINGEN A4 RICHTING DEN HAAG
10-9-2020
 

LET OP: Er zijn weer bouw/wegwerkzaamheden op de A4 richting Den Haag.

11-14 september

18-21 september

9-12 oktober

 

https://www.rijkswaterstaat.nl/nieuws/2020/06/vijf-weekendafsluitingen-snelweg-a4.aspx

 

Dit raakt veel teams die naar de regio Den Haag zullen reizen. De snelweg A4 is tijdens deze weekenden tussen de autoweg N11 en het Prins Clausplein in de richting van Den Haag afgesloten. In de richting Amsterdam blijven 2 rijbanen beschikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 1 uur.

 

Check je reistijd voordat je vertrekt!

https://rwsverkeersinfo.nl/ of  https://www.vananaarbeter.nl/

 

 

REGISTRATIE VOOR TOEGANG TOT KANTINE HCN
27-8-2020
 


Vanaf zondag 30/8 dienen alle bezoekers (13+), lid of geen lid, die de kantine van ons clubhuis in willen zich te registreren!!!

Voorop staat dat je gezond bent als je de club bezoekt. Als dit het geval is, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en je gegevens in te vullen. Posters met de QR-code hangen bij de entree, maar je kan dit ook alvast thuis doen en het juiste tijdvak invullen.
Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, vrijwilligers, scheidsrechters, medewerkers etc. Alleen als je buiten blijft, is registratie niet nodig. 

Je registreert je voor het tijdvak op de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie het incheckscherm als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers of medewerkers. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Voor de verwerking is een overeenkomst met LISA Hockey BV. Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek, Dit is conform richtlijnen van de overheid.

 

CORONA MAATREGELEN OP DE CLUB UPDATE 28-09-2020
23-7-2020
 
Helaas moeten er vanaf morgenavond strengere Corona maatregelen genomen worden, ook bij ons op de Hockeyclub.

Op het terrein en in het clubhuis van de HCN gelden Corona maatregelen. Wij houden ons aan de maatregelen die ons worden geadviseerd door het NOC/NSF en welke door de Veiligheidsregio en de Gemeente zijn opgedragen. 

Naast de bekende maatregelen als 1,5 m afstand houden, handen wassen en thuis blijven bij gezondheidsklachten, ook specifieke maatregelen als geen fysiek contact bij het vieren van een doelpunt.

Daarnaast geldt:
 • Normaal spelcontact is tijdens de wedstrijd of training toegestaan voor alle leeftijden.
 • Vooraf, tijdens rustmomenten en na afloop van de wedstrijd of training dient direct weer de 1,5 meter afstand tot elkaar te worden gehanteerd. Dat geldt ook rondom de dug-out.
 • Volwassenen houden 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van jongeren vanaf 13 jaar en ouder. Begeleiding houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en tot leden van vanaf 13 jaar. Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.
 • De begeleiding beperkt het fysiek contact met deelnemers t/m 12 jaar tot wat noodzakelijk is en houden bij deze leeftijdsgroep zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
Nieuw vanaf 29 september 18:00:
 1. Trainingen en wedstrijden gaan door, maar wel zonder publiek. Toegang tot het terrein van de HCN is alleen voor spelers, trainers, teambegeleiding (max. 5 personen) en vrijwilligers in functie.
 2. Spelers brengen of halen, dan alleen toegang van 5 minuten voor begin of einde van een training of wedstrijd tot 5 minuten na begin of einde.
 3. Er mogen maximaal 40 mensen op het terrein aanwezig zijn, exclusief spelers, trainers, begeleiding die en vrijwilligers in functie.
 4. Na training of wedstrijd dienen spelers, trainers en begeleiding zo snel mogelijk te vertrekken. Het is niet toegestaan te blijven chillen op de club.
 5. De kantine blijft gesloten. Neem zelf voldoende drinken mee naar een training of wedstrijd. De toiletten en lockers blijven wel open.
 6. Tijdens vervoer per auto naar en van een andere club, dient iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje op te hebben. Idem aan het openbaar vervoer.
 7. Ook bij andere hockeyclubs gelden bovenstaande regels.
Heb je nog vragen, mail die dan naar [email protected]

Tot slot

Het naleven van deze regels kunnen wij (bestuur en medewerkers en vrijwilligers van HC Nieuwkoop) niet alleen doen. Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden. Gebruik je gezonde verstand! 

Ook al schat je de kans dat er via jou besmettingen plaatsvinden misschien "klein” is, de gevolgen zijn zeer groot; het zou kunnen betekenen dat we alsnog niet kunnen hockeyen dit seizoen. We moeten het met z’n allen doen!


Bestuur HC Nieuwkoop

 


Bijlage: Gedragsregels-voor-spelers-en-begeleiders_vs-2-september.pdf
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

Webshop


Powered by LISA