Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeNieuws


Nieuws
ACTUEEL

VRIJDAGAVOND 8 OKT. SILVERCUP RONDE 2 NIEUWKOOP H1 - DOPIE H1
28-9-2021
 

 

CORONA MAATREGELEN OP DE CLUB VANAF 25-09-2021
24-9-2021
 
Met ingang van zaterdag 25 september vervalt de Corona maatregel 1,5 m afstand houden. Daarvoor in de plaats moet men in onder andere de horeca een Corona toegangsbewijs laten zien, als men binnen wil zitten. Dat geldt ook voor sportkantines. 

Echter geeft dat veel extra werk voor ons barpersoneel en kan het voor lastige situaties zorgen. Daarom heeft het bestuur gekozen voor de oplossing dat in de kantine geen eten en drinken genuttigd mogen worden. Bedoeling is dat je eten en drinken bij de bar kan bestellen en afhalen, maar daarna naar buiten gaat om het te nuttigen. Het is ook niet de bedoeling dat men in de kantine blijft zitten.

Ook het toilet is bij ons zonder Corona toegangsbewijs te gebruiken.

De andere bekende maatregelen als vermijd drukte, schud geen handen, vaak handen wassen en thuis blijven bij gezondheidsklachten gelden nog steeds!!! 

Heb je nog vragen, mail die dan naar [email protected]


Bestuur HC Nieuwkoop

 

N11 AFGESLOTEN 3-4 okt en 9-10 okt
21-9-2021
 

Twee weekenden afgesloten

De komende periode is de N11 twee weekenden afgesloten voor verkeer. In het weekend van vrijdag 1 oktober is de N11 vanaf 20:00 uur afgesloten in beide richtingen tussen de N207 en de Burgemeester Smeetsweg. Deze afsluiting duurt tot maandag 4 oktober 05:00 uur.

De tweede afsluiting is een week later, op vrijdag 8 oktober om 20:00 uur gaat de weg dicht tussen de N207 en de A12. Op maandag 11 oktober om 05:00 uur wordt de weg dan weer opengesteld. Ook in dit geval is de N11 in beide richtingen afgesloten.

De verwachting is dat dit 10 tot 30 minuten vertraging oplevert. Rijkswaterstaat meldt dat het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4 en A12. Het regionale verkeer wordt omgeleid via de N207 en N209. Alphen aan den Rijn en Alpherium blijven bereikbaar vanaf de A12. Hulpdiensten kunnen wel gebruikmaken van de N11.

 

ZAALHOCKEY COMPETITIE
20-9-2021
 
Komende winter gaat er, zeer waarschijnlijk, weer in de zaal gehockeyd worden. Dus is het tijd voor het opgeven van teams die mee doen aan de Zaalhockey competitie. Je coach, teammanager of aanvoerder zal deze week aan je vragen of je mee wilt doen. 

Dan wil je natuurlijk weten waar het om gaat en wat het kost. Die info vind je in de bijlage bij dit bericht, de Zaalhockey notitie seizoen 2021-2022.

Begin volgende week moeten we de KNHB informeren welke teams er mee doen. Als dat duidelijk is, maken we eind volgende week zaalhockey evenementen in Lisa Team aan. Je kan je dan via die evenementen op je persoonlijke pagina in Lisa Team voor deelname inschrijven. Daar krijg je dik 2 weken de tijd voor. Op 17 oktober sluit de inschrijving. 

Bij de inschrijving kan je meteen via iDeal betalen. Je kan eventueel besluiten later te betalen, maar half november moeten alle betalingen binnen zijn. Je inschrijving is pas definitief als ook de betaling binnen is.

Eind oktober volgt de poule indeling en in november het wedstrijdschema en het trainingsschema.

Heb je nog een vraag over zaalhockey, laat het weten via: [email protected]

Met sportieve groet,


Edwin Kipuw
HC Nieuwkoop
 


Bijlage: Notitiezaalhockeycompetitiehcn2021202220210916.pdf

BITJE HAPPEN
4-9-2021
 
Je wilt graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en telefoonnummer) in het bitje. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is het gepersonaliseerd naar jouw smaak. We bieden bitjes aan voor de prijs van €45,- tot en met 12 jaar en €55,- vanaf 13 jaar. Wil je een extra bitje laten maken? Dit kan voor 30 euro!

Je kan een vergoeding krijgen voor jouw bitje bij de zorgverzekering. Je ontvangt een factuur met de code M61 mondbeschermer. Check dit vooraf bij je verzekering om teleurstelling te voorkomen.

Bitjehappen staat op de volgende momenten in het clubhuis om op maat gemaakte bitjes aan te meten;
Zaterdag 25 september van 13:00 tot 16:00
Zaterdag 30 oktober van 09:00 tot 12:00

Loop langs onze stand en meld je van tevoren alvast aan. Meer informatie en aanmelden? Ga naar: www.bitjehappen.nl/nieuwkoop

We zien je graag tijdens de hapdag!  
 

GEZOCHT: SCHEIDSRECHTER PLANNER
23-8-2021
 
Gezocht: scheidsrechtersplanner (of duo)

Geen hockeywedstrijd zonder scheidsrechter. Iedere speler wil graag dat zijn wedstrijd goed en sportief verloopt.   Daarom zijn we voor het nieuwe seizoen op zoek naar een planner. Als planner maak je onderdeel uit van de scheidsrechterscommissie. 

Wat houdt het in:
- Planning maken elke 6 weken voor de jeugdwedstrijden 
- Planning maken 2x per jaar voor de seniorenwedstrijden
- Datum prikken en uitnodigen voor infoavond nieuwe scheidsrechters (de invulling van de avond doet iemand anders)
Het plannen doe je in LISA waar alle scheidsrechters in gecategoriseerd staan en ook de wedstrijden in zijn opgenomen
Hoeveel tijd kost het?

Elke 6 weken 1-2 uur plannen.
Elke speelweek half uur app/mail verkeer

Denk je dat is wel wat voor mij meld je dan aan via [email protected]
 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


8-10  Algemene Leden Vergadering

LivestreamWebshop


Powered by LISA