Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeDe club


Hockeykampeerweekend 28 - 30 juni 2019


Dit jaar is er weer een Hockeykampeerweekend voor de Jeugd (voor HCN-leden die nog op de basisschool zitten)! Gewoon als vanouds op ons eigen cluppie. Het is alweer de 20e editie en het belooft weer beregezellig te worden!

 

Begin en eind van het weekend

Het programma begint op vrijdagavond 28 juni om 19.30 uur voor de E, D (& C) jeugd. Voor de Benjamins en F-jes begint het weekend op zaterdagochtend vroeg met het ontbijt. Benjamins slapen ‘s avonds nog lekker in hun eigen bed thuis en kunnen worden opgehaald rond 18 u bij zwembad De Wel of pas rond 23 u op het clubhuis van HCN na afloop van de Bonte Avond. F-jes mogen zaterdagnacht blijven slapen. Voor iedereen is het weekend op zondag 13.00 u afgelopen na de lunch.

 

Slapen / tenten

Alle kinderen - behalve de benjamins - blijven slapen in tenten op het grasveldje achter ons clubhuis. De tenten moeten zelf - per team - geregeld worden.  Op vrijdagmiddag 28 juni is het tussen 16:30 en 18:00 u mogelijk om de tenten op te zetten. Wie op vrijdag is verhinderd, kan ook op donderdagavond 27 juni tussen 19.30 en 20.30 u de tent komen opzetten. Dit wel graag van tevoren even bij ons melden via [email protected]. Ook voor de benjamins is het leuk wanneer er een tent voor ze wordt opgezet. Dan hebben ze tijdens het weekend ook hun ‘eigen plekje’.

 

Kosten

Voor deelname aan het weekend wordt een bijdrage gevraagd van:

€ 25,00 per deelnemer voor benjamins en kinderen uit F-teams

€ 27,50 per deelnemer voor kinderen uit E-, D- en C-teams

Deze bijdrage betaalt u via een IDEAL betaling via LISA. 

 

Hulpouders

Zonder hulpouders is het niet mogelijk dit weekend te organiseren. We vragen je dan ook aan te geven op het inschrijfformulier wanneer je beschikbaar bent om te helpen. Als we je hulp kunnen gebruiken, word je ruim een week voor het kampeerweekend door een van ons gebeld.

 

Thema

Dit jaar is het thema: 'Disney’. Bedenk als team een leuke outfit in dit thema met als basis het T-shirt in de kleur van je team (zie programmaboekje dat je per mail ontvangt voor het weekend) waardoor jullie tijdens het weekend ook herkenbaar zijn als team. Denk dus alvast na over jullie outfit want op de Bonte Avond kan het team met de meest originele, verrassende, leuke of grappige outfit zomaar eens beloond worden met een prijs!

 

Programmaboekje

Uiterlijk een week voor het weekend ontvangen de deelnemers per mail een programmaboekje met meer informatie en de teamindeling.

 

Inschrijvingsprocedure

Om deel te mogen nemen aan dit weekend, moet onderstaande inschrijvingsprocedure per deelnemer geheel uitgevoerd zijn. De procedure bestaat uit 2 delen:

 

  1. Aanmelden met login deelnemer via Evenementen in Lisa Team of via de Lisa App en meteen betalen via iDeal. Geef bij opmerking in iDeal de naam van de deelnemer op en schrijf erbij: 'HKW 2019'
  2. Als de betaling is ontvangen, volgt na een dag een mail met een link naar het inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier moet geheel ingevuld en verzonden worden. 
Evenementen is te vinden door in te loggen in Lisa Team, dan naar Club gaan en op Evenementen klikken of in de Lisa Hockey App rechtsonder op Meer klikken en dan op Evenementen.
Pas als betaling en inschrijfformulier zijn ontvangen ben je ingeschreven voor het Hockeykampeerweekend 2019.
 

Wij hebben er heel veel zin in en jullie vast ook dus schrijf je zo spoedig mogelijk, maar UITERLIJK 2 JUNI in.


Vragen

Heb je nog vragen mail ons dan via [email protected]


Link naar LisaTeam


Sportieve groet,

 

De Crew - Hockeykampeerweekeind 2019  'Disney'


Harmen, Lenie en Rinske samen met Barbara, Charlotte, Coranne, Mirrit en Renee

 

 

 

Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


18-6  JONGSTE JEUGDDAG

HC Nieuwkoop 50 jaar


Webshop


Powered by LISA