Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeNieuws


Nieuws
ACTUEEL

ARGENTIJNSE INTERNATIONALS GEVEN CLINIC
12-10-2021
 

De Argentijnse internationals Vicky Sauze en Julieta Jankunas geven maandag 18 oktober een hockeyclinic bij HockeyClub Nieuwkoop. Beide internationals wonnen afgelopen zomer de zilveren medaille op de Olympische Spelen. 

De hockeyclinic is voor alle jeugdleden van HC Nieuwkoop. Ook leden van buitenaf of kinderen die graag eens willen proberen te hockeyen, mogen meedoen. Vanaf 12:00 uur krijgen de benjamins en de jongste jeugd een clinic waarbij ze leuke spelvormen en trucjes leren. Vanaf 14:30 uur is het de beurt aan de oudere jeugd.

Vicky Sauze en Julieta Jankunas staan bekend om hun mooie techniek. Op de Olympische Spelen verloren zij net van het Nederlands elftal in de finale.

De training wordt gegeven samen met jeugdtrainers en de trainer van het eerste heren en damesteam. Kosten: 25,- 

Geef je snel op! 
Stuur een mail aan [email protected]
 

BITJE HAPPEN 30 OKTOBER
4-9-2021
 
Je wilt graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en telefoonnummer) in het bitje. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is het gepersonaliseerd naar jouw smaak. We bieden bitjes aan voor de prijs van €45,- tot en met 12 jaar en €55,- vanaf 13 jaar. Wil je een extra bitje laten maken? Dit kan voor 30 euro!

Je kan een vergoeding krijgen voor jouw bitje bij de zorgverzekering. Je ontvangt een factuur met de code M61 mondbeschermer. Check dit vooraf bij je verzekering om teleurstelling te voorkomen.

Bitjehappen staat op de volgende momenten in het clubhuis om op maat gemaakte bitjes aan te meten;
Zaterdag 25 september van 13:00 tot 16:00
Zaterdag 30 oktober van 09:00 tot 12:00

Loop langs onze stand en meld je van tevoren alvast aan. Meer informatie en aanmelden? Ga naar: www.bitjehappen.nl/nieuwkoop

We zien je graag tijdens de hapdag!  

 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

LivestreamWebshop


Powered by LISA