Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


VERVANGING KUNSTGRAS KLEINE VELD

18-3
Eindelijk, het is zo ver. De financiering van de vervanging van het kunstgras op het kleine veld is rond. Het wachten was nog op de garantstelling van de Stichting Waarborgfonds Sport en de Gemeente. Dat was eind vorige week rond. Het kunstgras kan vervangen worden voor het in de laatste ALV aangegeven bedrag, waarmee de leden akkoord zijn gegaan. Dus kunnen we aan de slag.

Omdat de competitie door het virus in ieder geval tot en met het Paasweekend stil ligt, hebben we CSC Sport gevraagd, of zij de mogelijkheid hebben, de komende maand het kunstgras te vervangen. Daar hebben we begin deze week een bevestiging op gekregen. Dat houdt in dat begin volgende week gestart gaat worden met het vervangen van het kunstgras. 

Een aantal parkeerplekken op de parkeerplaats gaan gebruikt worden als opslag. Voor de aan- en afvoer van de materialen van het kleine veld wordt een deel van het hek tussen het kleine veld en het fietspad open gemaakt. Zodat men niet voor het clubhuis langs hoeft. Naast het het kunstgras wordt ook de afrastering en de slagplanken van het kleine veld vervangen. 

Wil je naar de werkzaamheden komen kijken, dan kan je, als het rolhek open staat, via de voorkant naar het kleine veld lopen, maar blijf daar achter de hekken.

Als na de Pasen de competitie weer verder gaat, kan de Jongste Jeugd hun wedstrijden op nieuw kunstgras spelen.


Het Bestuur

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

Livestream Silvercup


https://

Wedstrijd is op Youtu.be te zien via: live.hcnieuwkoop.nl

Webshop


Powered by LISA