Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


CORONA MAATREGELEN OP DE CLUB UPDATE 02-06-2021

1-6
Goed nieuws, met ingang van 5 juni is het voor alle senioren weer mogelijk op de eigen vereniging tijdens het sporten de afstandsbeperking los te laten. Dat betekent dat ook iedereen van 27 jaar en ouder per 5 juni weer duels mag spelen of mee kan doen aan onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging. Let op, het loslaten van de afstandsbeperking geldt alleen tijdens het sporten. Voor wie niet aan het hockeyen is, blijft de 1,5 meter afstandsregel gelden.
Daarnaast mag de jeugd tot en met de A-categorie vanaf 5 juni weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen, bij voorkeur binnen de eigen regio.

De kleedkamers en douches mogen per 5 juni weer open, en ook de horeca op de vereniging mag binnen en buiten (terras) open maar volgens de dan geldende horecaregels én alleen voor die personen die ook op het complex aanwezig mogen zijn. Publiek is helaas nog niet toegestaan.

 

De bekende maatregelen als 1,5 m afstand houden, handen wassen en thuis blijven bij gezondheidsklachten gelden nog steeds!!! Ook het dragen van een mondkapje in het clubhuis blijft verplicht.

Daarnaast geldt:
 • Vooraf, tijdens rustmomenten en na afloop van de wedstrijd of training dient direct weer de 1,5 meter afstand tot elkaar te worden gehanteerd. Dat geldt ook rondom de dug-out.
 • Personen vanaf 18 jaar houden onderling 1,5 meter afstand en ook van jongeren vanaf 13 jaar en ouder. Begeleiding houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en tot leden van vanaf 13 jaar. Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.
 • De begeleiding beperkt het fysiek contact met deelnemers t/m 12 jaar tot wat noodzakelijk is en houden bij deze leeftijdsgroep zoveel mogelijk 1,5 meter afstand;
 • Personen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen samen sporten;
 • Toeschouwers zijn bij sportactiviteiten niet toegestaan.
De kantine en het terras mogen tussen open tussen 06:00 en 22:00 uur. Daarbij zijn de volgende beperkingen van kracht:
 • een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht;
 • zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan;
 • zelfbediening is niet toegestaan;
 • zowel in de kantine als op het terras zijn maximaal 50 personen toegestaan;
 • reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht;
 • er mag voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd, uitgezonderd kinderen en personen uit hetzelfde huishouden.

Heb je nog vragen, mail die dan naar [email protected]

Tot slot

Het naleven van deze regels kunnen wij (bestuur en medewerkers en vrijwilligers van HC Nieuwkoop) niet alleen doen. Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden. Gebruik je gezonde verstand! 


Bij het niet houden aan de bovengenoemde maatregelen en regels kan dat een boete opleveren van € 95 voor een persoon en € 4500 voor de club en sluiting van het terrein.

Bestuur HC Nieuwkoop

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


3-7  SLOTDAG JONGSTE JEUGD EN D JEU

Livestream Silvercup


https://

Wedstrijd is op Youtu.be te zien via: live.hcnieuwkoop.nl

Webshop


Powered by LISA