Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


CORONA MAATREGELEN OP DE CLUB UPDATE 16-03-2021

16-3
Helaas zijn de Corona maatregelen nog steeds van kracht, ook bij ons op de Hockeyclub.

Op het terrein en in het clubhuis van de HCN gelden Corona maatregelen. Wij houden ons aan de maatregelen die ons worden geadviseerd door het NOC/NSF en welke door de Veiligheidsregio en de Gemeente zijn opgedragen. 

De bekende maatregelen als 1,5 m afstand houden, handen wassen en thuis blijven bij gezondheidsklachten gelden nog steeds!!!

Daarnaast geldt:
  • Vooraf, tijdens rustmomenten en na afloop van de wedstrijd of training dient direct weer de 1,5 meter afstand tot elkaar te worden gehanteerd. Dat geldt ook rondom de dug-out.
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van jongeren vanaf 13 jaar en ouder. Begeleiding houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en tot leden van vanaf 13 jaar. Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.
  • De begeleiding beperkt het fysiek contact met deelnemers t/m 12 jaar tot wat noodzakelijk is en houden bij deze leeftijdsgroep zoveel mogelijk 1,5 meter afstand;
  • Na afloop van een sportactiviteit dien je de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten;
  • Toeschouwers zijn bij sportactiviteiten niet toegestaan;
Nieuw vanaf 16 maart 2021
  1. Het trainen van senioren vanaf 27 jaar mag weer in groepen van max. 4 personen en op 1,5 m afstand van elkaar. Onderlinge wedstrijden voor hen zijn niet toegestaan. De competitie is nog steeds stil gelegd.

Overige regels
  1. Senioren t/m 26 jaar mogen in teamverband trainen. Hun competitie is stilgelegd, maar onderlinge wedstrijden binnen onze club zijn wel toegestaan;
  2. Jeugd t/m 17 jaar mogen nog wel in teamverband trainen. Ook hun competitie is stilgelegd, maar onderlinge wedstrijden binnen onze club zijn wel toegestaan;
  3. Naast de kantine zijn ook de kleedruimten en douches op slot.
Heb je nog vragen, mail die dan naar [email protected]

Tot slot

Het naleven van deze regels kunnen wij (bestuur en medewerkers en vrijwilligers van HC Nieuwkoop) niet alleen doen. Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden. Gebruik je gezonde verstand! 

Ook al schat je de kans dat er via jou besmettingen plaatsvinden misschien "klein” is, de gevolgen zijn zeer groot; het zou kunnen betekenen dat we ook niet meer mogen trainen. We moeten het met z’n allen doen!

Bij het niet houden aan de bovengenoemde maatregelen en regels kan dat een boete opleveren van € 95 voor een persoon en € 4500 voor de club en sluiting van het terrein.

Bestuur HC NieuwkoopBijlage: Gedragsregels-voor-spelers-en-begeleiders_vs-2-september.pdf
 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

Livestream Silvercup


https://

Wedstrijd is op Youtu.be te zien via: live.hcnieuwkoop.nl

Webshop


Powered by LISA