Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


CORONA MAATREGELEN HC NIEUWKOOP UPDATE 13-11-2021

4-11
Vanaf zaterdag 13/11 16:00 gelden de volgende nieuwe regels:
  • publiek bij trainingen en wedstrijden niet toegestaan. Alleen mensen met een verenigingsfunctie, coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen kunnen toegang krijgen;
  • Het horecagedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn, maar met de maatregelen van 6 november;
  • Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan;
  • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.
Vanaf 6 november moet iedereen vanaf 18 jaar bij binnenkomst van een kantine of buitenterras een Corona Toegang Bewijs (CTB) laten zien. En iedereen vanaf 13 jaar die in het horeca deel van een kantine wil zitten, moet ook een CTB laten zien. 

Echter geeft dat veel extra werk voor ons barpersoneel en kan het voor lastige situaties zorgen. Daarom heeft het bestuur gekozen voor de oplossing dat in de kantine geen eten en drinken genuttigd mogen worden. Bedoeling is dat je eten en drinken bij de bar kan bestellen en afhalen, maar daarna naar buiten gaat om het te nuttigen. Het is ook niet de bedoeling dat men in de kantine blijft zitten.

Om af te halen en ook voor naar het toilet dient men een mondkapje te dragen.

Maar wil men gebruik maken van de kleedkamers, bestuurskamer of toilet, dan moet men een CTB tonen. Daarom worden de kleedkamers en de bestuurskamer bij de HCN afgesloten. De toiletten blijven wel beschikbaar.

De kantine wordt bij avondgebruik om 20:00 uur gesloten. Nadat tijdstip mag er nog wel opgeruimd worden door barpersoneel, maar alle anderen moeten naar huis.

Bij andere hockeyclubs kan je mogelijk wel een CTB moeten laten zien.  

De andere bekende maatregelen als vermijd drukte, schud geen handen, vaak handen wassen en thuis blijven bij gezondheidsklachten gelden nog steeds!!! 

Indien bij een lid of bij huisgenoten Corona is geconstateerd en dus isolatie en/of quarantaine verplicht is, dan moet dat lid ook thuis blijven. Dat lid is dan niet welkom bij de HCN en mag ook niet deelnemen aan trainingen of wedstrijden. Pas na een negatieve Corona test, 5 dagen na de eerste besmetting, is dat lid weer welkom bij de HCN.

Heb je nog vragen, mail die dan naar [email protected]


Bestuur HC Nieuwkoop

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Webshop


Powered by LISA