Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


REGISTRATIE VOOR TOEGANG TOT KANTINE HCN

27-8


Vanaf zondag 30/8 dienen alle bezoekers (13+), lid of geen lid, die de kantine van ons clubhuis in willen zich te registreren!!!

Voorop staat dat je gezond bent als je de club bezoekt. Als dit het geval is, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en je gegevens in te vullen. Posters met de QR-code hangen bij de entree, maar je kan dit ook alvast thuis doen en het juiste tijdvak invullen.
Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, vrijwilligers, scheidsrechters, medewerkers etc. Alleen als je buiten blijft, is registratie niet nodig. 

Je registreert je voor het tijdvak op de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie het incheckscherm als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers of medewerkers. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Voor de verwerking is een overeenkomst met LISA Hockey BV. Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek, Dit is conform richtlijnen van de overheid.

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

Webshop


Powered by LISA