Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


DE SJOET 2021-1, MAGAZINE HOCKEYCLUB NIEUWKOOP

21-2
Hallo leden/volgers van de HCN,

Gekke periode zitten we in. Vorige week nog op de schaats, en nu genieten van het zonnetje in de voorjaarsvakantie. 
Wat natuurlijk top is voor de clinics van aankomende week!

Helaas, hebben we nog steeds te maken met een avondklok, hebben we nog geen competitiewedstrijden en mogen de senioren nog niet trainen. 
Daarom, hebben wij een eigen HC Nieuwkoop magazine samengesteld, met leuke feitjes over de HCN, interviews, spellen en kleurplaten. 
Leesvoer voor jong en oud. Voor sommige van ons zal de naam 'de Sjoet' wel een belletje laten rinkelen. Deze versie is helemaal in een 2021 jasje, en ligt niet geprint op de mat maar is makkelijk te downloaden en zelf thuis uit te draaien. 

Er is voor deze oplage een winactie bedacht! Plaats voor vrijdag 5 maart een foto met de #SjoetSpellen waarop onderstaande opdrachten worden uitgevoerd en maak kans op te gekken prijzen (zoals een hockeystick, Naomi van As boeken, of intersport cadeaubonnen). Er wordt contact op genomen middels Facebook direct message met de winnaars. 

Senioren; Maak een foto/filmpje waarop je één van de workouts uitvoert op een toffe locatie (het is tenslotte heerlijk weer).

Junioren; Maak een foto/filmpje waarop je de kleurplaat hebt ingekleurd, de puzzel hebt afgerond of ook 1 van de thuisworkouts uitvoert.

Wij zijn benieuwd naar de resultaten!

We wensen iedereen sterkte en gezondheid in de komende tijd, en hopen snel weer iedereen fit op ons mooie veld te zien tijdens competitiewedstrijden. 


De Redactie
Bijlage: DeSjoetMagazineHCNieuwkoop20211.pdf
 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

Livestream Silvercup


https://

Wedstrijd is op Youtu.be te zien via: live.hcnieuwkoop.nl

Webshop


Powered by LISA