Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


POSITIEF BESLUIT GEMEENTERAAD JAARLIJKSE SUBSIDIE HCN

19-11

De gemeenteraad Nieuwkoop heeft op donderdagavond 18 november een subsidiebesluit genomen. De buitensportverenigingen van voetbal, tennis en hockey gaan vanaf 2022 structureel geholpen worden met de hoge kosten voor veldvervanging. Het besluit geldt in beginsel voor 10 jaar. Het betreft jaarlijkse subsidie die recht doet aan het aantal leden van onze hockeyclub binnen de gemeente in vergelijking met de andere sportverenigingen.

 

Na de eerdere eenmalige steun vanuit de gemeente voor ons hoofdveld in 2018 nu dus structurele jaarlijkse subsidie. Deze subsidie zal worden ondergebracht bij een stichting, samen met andere buitensportverenigingen. Hiermee zorgt de gemeente er voor dat het geld goed moet worden besteed aan het doel ‘veldvervanging’. Wij kunnen de vereniging vanaf dit moment ontlasten op een van de moeilijkste vraagstukken waar een vereniging mee te maken heeft. Elke 10 jaar moet de kunstgrasmat weer worden vervangen en op langere termijn ook alle andere zaken rondom een hockeyveld. Voor toekomstige bestuurders bij HCN betekent dit dat zij zorgeloos bezig kunnen met de hockeysport, de wedstrijden, trainingen en begeleiding van de leden. Voor onze leden betekent dit dat zij gegarandeerd altijd op kwalitatief goede, en sportief hoogwaardige velden mogen sporten.

 

Wij zijn zeer blij en vooral dankbaar dat de meewerkende ambtenaren, het college en de gemeenteraad na bijna 5 jaar tot dit positieve besluit zijn gekomen: een blijvend mooie hockeytoekomst in gemeente Nieuwkoop. Ons 50 jarig bestaan heeft een mooi gouden randje gekregen, en een zekerheid van nog weer 50 jaar extra.

 

 

Het bestuur van Hockeyclub Nieuwkoop

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Webshop


Powered by LISA