Facebook Twitter Picasa


U bent hier: Home › Nieuws


HCN SCHEIDSRECHTERSCURSUS SEPTEMBER 2022

28-8

HCN SCHEIDSRECHTERSCURSUS SEPTEMBER 2022

 

Komende week worden de uitnodigingen verstuurt voor deelname aan een nieuwe scheidsrechterscursus die in september bij onze club wordt gehouden. Ieder lid, van 15 jaar of ouder, die nog niet in het bezit is van een scheidsrechterskaart, wordt uitgenodigd om aan die cursus deel te nemen. De Bond verplicht alle leden om vanaf 16 jaar de scheidsrechterskaart te halen, zodat elk lid de spelregels kent.

 

Naast leden nodigen we nadrukkelijk ook ouders uit deel te nemen aan deze cursus. Met name de ouders van de jongere elftallen, zodat ook zij de spelregels kennen en wedstrijden van hun kinderen kunnen fluiten.

 

Natuurlijk willen we graag dat je komt fluiten bij wedstrijden. Voor 11-tallen heb je een kaart nodig, voor de Jongste Jeugd niet. Jongste Jeugd wedstrijden worden gefloten door Spelbegeleiders. Spelbegeleider word je door het volgen van een een Spelbegeleiders cursus. Deze wordt binnenkort ook bij onze club gehouden.

 

De nieuwe cursus start vanaf maandag 5 september. Later instappen kan altijd. De cursus wordt gegeven middels E-learning. Na aanmelding krijg je van mij een login en een wachtwoord om in te loggen op een speciale E-learning site. Je logt thuis achter je PC, laptop of tablet in op die site en je kan beginnen met leren. Stukje bij beetje word je via het lesprogramma meegenomen door de spelregels. Na elk deel kan je testen of je het begrepen hebt. Lekker op je eigen tempo.

Woensdagavond 21 september en maandagavond 26 september om 19.30 uur is er een les avond in het clubhuis. Dan gaan we in 2 uur met de cursisten door de spelregels heen. Geven we nadere tekst en uitleg en beantwoorden je vragen. Zodat je optimaal bent voorbereid op het examen.

 

Het examen!!! Dat vindt ook online plaats en wel op woensdagavond 28 september en maandagavond 3 oktober en start om 20.00 uur. Je krijgt dan 30 multiple choice vragen die je in een uur moet beantwoorden. Als je de E-learning cursus hebt doorgenomen, zijn de vragen goed te maken.  Voor het examen krijg je apart informatie hoe dat afgenomen wordt van de bond.

Als je klaar bent met het examen, krijg je meteen te zien of je het gehaald hebt of niet. 

Oh, op onze site, onderaan de pagina van de Scheidsrechterscommissie, staan 3 proefexamens met antwoorden. Kan je alvast het examen oefenen.

 

Meld je zo spoedig mogelijk aan, door een mail te sturen naar: [email protected] Geef ook op welke dag je examen wil doen.

 

Heb je vragen, mail ze dan naar bovengenoemd mailadres. De arbitrage commissie


 

 

 
 

terug naar vorige scherm
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


26-9  Clubscheidsrechterscursus
28-9  Examen clubscheidsrechterscurs
3-10  Examen clubscheidsrechterscurs

HC Nieuwkoop 50 jaar


Clubtenue


Powered by LISA