Facebook Twitter Picasa


De Materiaalcommissie verzorgt de uitrusting van de keepers, uitloopmaskers, trainingsmaterialen en natuurlijk de hockeyballen.

Aan het einde van het seizoen, in juni, worden coaches en keepers gevraagd om hun materialen in te leveren. Die materialen worden dan gecontroleerd, gerepareerd of vervangen. Het kan ook zijn dat een uitrusting nog wel goed, maar te klein is. De te kleine uitrusting is dan nog wel geschikt voor een jonger team en wordt dan doorgeschoven. 
Voor we een nieuwe uitrusting kopen, kijken we eerst in onze voorraad of we daar nog wat bruikbaars hebben.
Aan de hand van deze controle wordt voor de zomervakantie een bestelling bij onze leverancier gedaan. Die bestelling wordt dan begin augustus afgeleverd, zodat voor het begin van de trainingen in het nieuwe seizoen de uitrustingen weer compleet zijn.

Heel vervelend voor de materiaalcommissie zijn coaches en keepers die in juni niet hun uitrusting laten controleren, maar pas als de trainingen weer beginnen of zelfs nog later. Zij komen er dan pas achter dat ze nieuwe spullen nodig hebben. Probleem is echter, dat het in augustus heel erg druk is bij de leveranciers en dat bestellingen daardoor wel 3 of 4 weken op zich kunnen laten wachten. Met als gevolg dat bij het begin van de wedstrijden de uitrusting nog niet compleet is. Wees dit dus voor en laat je materialen in juni controleren.

Gaat er tijdens het seizoen wat kapot, neem dan contact op met de materiaalcommissie. Voor emailadres en telefoonnummers zie hieronder.

Keepersuitrusting 6- en 8-tal team:
- helm
- bodyprotector
- keeper shirt
- handschoenen
- tok
- legguards
- klompen

Keepersuitrusting elftal:
- helm met strotte klep
- bodyprotector
- keeper shirt
- elleboogbeschermers
- handschoenen
- tok
- keepersbroek
- overbroek
- legguards
- klompen

Uitrusting coach:
- 6, 8 of 12 hockeyballen
- EHBO kistje
- fluit
- Coach bijdehandje
- adressenlijst spelers

Beleid uitloopmasker:
Eens per jaar, aan het begin van het seizoen, worden 2 stuks uitloopmaskers verstrekt aan A, B, C en D jeugdelftallen en aan senioren- en veteranenteams. Raakt een team een of beide maskers kwijt, dan zal dat team zelf voor vervanging moeten zorgen. De coach kan via de materiaalcommissie om nieuwe verzoeken. De rekening is dan wel voor het team.

De materiaal commissie bestaat uit:
Veronique Twaalfhoven

De materiaalcommissie is bereikbaar via: [email protected]

 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Clubtenue


Powered by LISA