Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeDe clubTenue


HCN Tenue

Alle teams van HCN spelen in een oranje shirt, een zwarte broek/rokje en oranje kousen. Het shirt en de kousen zijn voorzien van een wit HCN-logo op de linker borst. De kleding is verkrijgbaar bij Intersport-Twinsport aan de Sint Jorisstraat 11 in Alphen a/d Rijn.


20% korting op het gehele hockey assortiment bij Intersport!


Gefeliciteerd! Op vertoon van de Intersport Twinsport Club APP geniet je per direct 20% korting op het gehele hockey assortiment tot en met 1 mei 2023 in een van de 16 Intersport Twinsport filialen bij jou in de buurt. 


Het enige wat je hoeft te doen is de Intersport Club app op je mobiel installeren en een account aanmaken. Dit kun je doen door de QR code hieronder te scannen of de link hieronder te gebruiken en de benodigde info, zie daaronder, in de App in te vullen. 


Koop / bestel je via de Intersport Twinsport Club App, dan doe je mee aan het spaarsysteem van hen: 2,5% sparen op al je aankopen en 2,5% sparen op al je aankopen is voor de HCN.

Intersport Twinsport Club AppGa na het installeren verder met:

  1. Start de App op en maak een account aan of gebruik een bestaande Intersport account;
  2. Log in en ga via het menu linksboven naar Groepen;
  3. Zoek in Groepen naar HC Nieuwkoop en klik er op;
  4. Wordt Lid van deze groep; 
  5. Vul wachtwoord in. Wachtwoord vind je op Lisa Team, zie hieronder. 

 

Het wachtwoord voor leden van HC Nieuwkoop is te vinden in Lisa Team onder Club / Documenten


Sponsoring team:

Indien een team de mogelijkheid heeft om de kleding te laten sponsoren, is het van belang dat er contact wordt opgenomen met de sponsorcommissie van HCN. Het sponsoren van HCN-kleding is aan regels gebonden; dit om te voorkomen dat er verschillen gaan ontstaan. Zo zullen eventuele trainingspakken of jacks altijd zwart moeten zijn. 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Clubtenue


Powered by LISA