Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeHockeyArbitrage


Arbitrage

Scheidsrechters spelen een belangrijke rol binnen de club. Zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden. 

Sandra Jonker is sinds september 2022 als scheidsrechterscommissaris verantwoordelijk voor de indeling. Zij verstuurt ruim op tijd een email aan de betreffende scheidsrechter met daarin de mededeling op welke datum hij/zij moet fluiten. Een aantal dagen voor de wedstrijd wordt, via een nieuwe email, de exacte tijd bekend gemaakt.

De scheidsrechter dient zelf voor vervanging te zorgen indien hij/zij niet in de gelegenheid is de wedstrijd te fluiten.

Scheidsrechter inhuren als vervanger

Het is mogelijk een vervangende scheidsrechter in te huren. Deze moet wel lid zijn of lid zijn geweest bij onze club. Namen en telefoonnummers van in te huren fluiters, vind je in de scheidsrechterspoule. Deze vind je door in te loggen op Lisa Team met je lidnummer en wachtwoord. Ga vervolgens naar menu Club, Documenten, Scheidsrechters en download de scheidsrechterspoule


Digitaal Wedstrijd Formulier

Alle wedstrijden worden tegenwoordig met het Digitale Wedstrijd Formulier afgehandeld. Na de wedstrijd dient de scheidsrechter met zijn mobiel of met een laptop in het clubhuis in te loggen op www.hcnieuwkoop.nl/formulier
Om in te kunnen loggen, heb je je lidnummer of scheidsrechterskaartnummer of bondsnummer nodig en een verificatiecode. De nummers en code krijg je een paar dagen voor de te fluiten wedstrijd toegemaild. Je kan het ook van de betrokken coaches krijgen. 
De handleidingen voor het DWF zijn via de volgende link te vinden: Handleiding DWF scheidsrechter
 
Bij voldoende kandidaten wordt 2x per jaar een scheidsrechterscursus georganiseerd. Wordt je hiervoor uitgenodigd, weet dan dat deelname verplicht is.

Meer info
over spelregels, handleiding DWF, en de planning van de scheidsen vind je HIER
 

Heb je toch nog vragen, stuur dan een email aan Sandra Jonker via [email protected].
 
 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

HC Nieuwkoop 50 jaar


Clubtenue


Vandaag Jarig


Fleur Tollenaar
Powered by LISA