Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeDe clubNieuws


Nieuws
ACTUEEL

VERVANGING KUNSTGRAS KLEINE VELD
18-3-2020
 
Eindelijk, het is zo ver. De financiering van de vervanging van het kunstgras op het kleine veld is rond. Het wachten was nog op de garantstelling van de Stichting Waarborgfonds Sport en de Gemeente. Dat was eind vorige week rond. Het kunstgras kan vervangen worden voor het in de laatste ALV aangegeven bedrag, waarmee de leden akkoord zijn gegaan. Dus kunnen we aan de slag.

Omdat de competitie door het virus in ieder geval tot en met het Paasweekend stil ligt, hebben we CSC Sport gevraagd, of zij de mogelijkheid hebben, de komende maand het kunstgras te vervangen. Daar hebben we begin deze week een bevestiging op gekregen. Dat houdt in dat begin volgende week gestart gaat worden met het vervangen van het kunstgras. 

Een aantal parkeerplekken op de parkeerplaats gaan gebruikt worden als opslag. Voor de aan- en afvoer van de materialen van het kleine veld wordt een deel van het hek tussen het kleine veld en het fietspad open gemaakt. Zodat men niet voor het clubhuis langs hoeft. Naast het het kunstgras wordt ook de afrastering en de slagplanken van het kleine veld vervangen. 

Wil je naar de werkzaamheden komen kijken, dan kan je, als het rolhek open staat, via de voorkant naar het kleine veld lopen, maar blijf daar achter de hekken.

Als na de Pasen de competitie weer verder gaat, kan de Jongste Jeugd hun wedstrijden op nieuw kunstgras spelen.


Het Bestuur

 

HCN IVM CORONA GESLOTEN VOOR HOCKEYACTIVITEITEN
12-3-2020
 
In verband met Corona is ons terrein en clubhuis voor hockey activiteiten met onmiddellijke ingang GESLOTEN. 

Trainingen en wedstrijden gaan tot 1 april niet meer door. We volgen daarmee de landelijke richtlijn van de KNHB.

Het clubhuis mag ook niet gebruikt worden voor samenkomsten om bv voetbalwedstrijden e.d. te kijken of besprekingen.  

De BSO houdt als enige toegang tot het clubhuis.


Het Bestuur

 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


10-4  Jeugd Clinic door SCHC D1 spee

Webshop


Powered by LISA