Facebook Twitter Picasa


U bent hier: HomeDe clubNieuws


Nieuws
ACTUEEL

SCHEIDSRECHTERSCURSUS JANUARI 2019
11-1-2019
 

Het is weer tijd voor de tweede scheidsrechterscursus van dit seizoen. Ieder lid van 15 jaar of ouder, die nog niet in bezit is van een scheidsrechterskaart, wordt bij deze uitgenodigd om aan deze cursus deel te nemen. Coaches, Teammanagers en ouders zijn ook welkom.


Volgende week start de cursus. Deze kan je online volgen middels een E-learning site en via een cursusavond in het clubhuis waarin we alle leerstof bespreken, voorbeelden en tips geven. Eind januari volgt een echt examen, die door een examinator van de KNHB wordt afgenomen. Als je slaagt, krijg je je scheidsrechterskaart.

 

De cursusavond wordt gehouden op donderdagavond 24 januari vanaf 19:30 in het clubhuis. Deze duurt anderhalf uur. Het examen vindt waarschijnlijk in de week van 28 januari in ons clubhuis plaats.

Meld je aan, door je in te schrijven via dit Inschrijfformulier

Doe dat zo spoedig mogelijk. Aanmelden kan tot vrijdag 25 januari.

Na aanmelding ontvang je een mail met daarin de inloggegevens van de E-learning site en kan je meteen aan de slag.


Denk er om, vanaf 16 jaar moet je je kaart hebben gehaald!! Dat is een verplichting van de bond. Ook als je echt niet wil fluiten, moet je je kaart hebben gehaald. Daardoor ken je de spelregels beter, waardoor je ook beter gaat hockeyen. 


Wel 16 jaar of ouder maar geen scheidsrechterskaart, betekent dat je een toeslag kan krijgen op je contributie. Je krijgt 2x de mogelijkheid om aan een scheidsrechterscursus deel te nemen, heb je dan nog niet deelgenomen, dan volgt de toeslag. Deze cursus is dit seizoen de 2e mogelijkheid om deel te nemen.

Heb je vragen mail die dan naar [email protected]

 

De arbitrage commissie

Ruud Patoir

Edwin Kipuw


 

NIEUW DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER VAN DE KNHB
4-1-2019
 

morgen start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. Het nieuwe DWF is te bereiken via de App (knop Meer), via de DWF button op de homepage van onze website of via https://dwf.hockeyweerelt.nl 


Log in via de verenigingsaccount. Dan Nieuwkoop selecteren en wachten op vervolg. Dan lidnummer en bijbehorend wachtwoord invullen.

 

Coaches en Teammanager

De belangrijkste wijziging is dat je als coach nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kan je terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. Dit zijn verschillende codes. De tegenstander heeft een eigen 'coach'-DWF-code. 

Let op: als coach moet u de wedstrijd koppelen met de code!

 

Scheidsrechters
De belangrijkste wijziging is dat coaches nu ook eigen DWF-codes hebben (per wedstrijd). Deze code kan de coach terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. 

Bij je fluit-beurt-details in de mobiele app van de club staat de code van de scheidsrechter. Daarnaast krijg je, zoals je gewent bent, een mail van Lisa met de gegevens. Nu via het volgende mailadres: [email protected] 

Als je dit weekend moet fluiten, moet je al 2 emails gehad hebben. Is dat niet zo, controleer dan je Spam box.

 

 

Algemeen

Enige info wat nergens staat, is het wachtwoord dat hoort bij je lidnummer. Die gebruik je ook om in te loggen in de App of Lisa Team. Zorg dat je die bij je hebt tijdens de wedstrijden. 

 

Het nieuwe DWF vind je op dezelfde plek als het oude DWF.

De handleiding kan je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF

Neem bij problemen contact met mij op.

 

 

Edwin Kipuw

 

[email protected]

 

 
Mini's

Senioren

Jeugd

Agenda


De agenda is leeg

Webshop


Powered by LISA